Tuesday, January 3, 2012

Edisi Misteri Nusantara : Ajaibnya Budak Ini.


Horas! yakin rakan-rakan pembaca sekalian tidak pernah mendengar lagi kisah seperti ini.

Horas! sendiri amat terkejut kerana inilah julung-julung kali Horas! mendengarnya.

Tahukah rakan-rakan pembaca sekalian, ketika sedang nazak dan berhadapan dengan sakratulmaut, Safwan Anang masih boleh berjalan dan berada dalam keadaan yang amat stabil?

Lebih dari itu, tahukah rakan-rakan pembaca sekalian, ketika sedang nazak dan berhadapan dengan sakratulmaut itu Safwan Anang masih boleh melantak makanan yang disediakan hospital seperti biasa?

Berikut Horas! petik sedikit apa yang ditulis oleh rakan blogger Double Y yang menerima maklumat berkaitan keadaan Safwan Anang ketika dirawat daripada seorang kakitangan Hospital Slim River yang mahu identitinya dirahsiakan.

Kata pemberi maklumat tersebut;
"There was no internal injury. He had an old cheekbone fracture. During his hospital stay for more than 24 hours, he was very stable, he can talk, can eat normally, he did not exhibit any symtoms or signs of head injury and was discharged home this afternoon".
Safwan Anang memang budak ajaib...!

Tidak keterlaluan kalau Horas! katakan dia juga adalah anugerah tuhan...sama seperti Tuan Haji Anwar Ibrahim @ Imam Al-Mahdi @ Penyatu Negara Arab @ Pembebas Al-Aqsa.
2 comments:

Anonymous said...

memang hebat ! Safwan anang inilah yang dicanang hebat oleh para mahasiswa dalam twitter dan Fb konon sedang nazak , nazak maknanya nyawa dah dihujung kuku , nafas tinggal nafas itik serati , nazak sebab kena belasah polis , teruk keadaanya , maklum kena belasah !

tup tup ...alahai , luka cuma gusi atas ! tak ada calar lain , muka ok , hidung ok , boleh menyuap makanan , boleh suap sendiri , boleh bangun minum sendiri , boleh bercakap depan wartawan , rambut berminyak kemas, nazak jadah apa ?

gusi berdarah ? mungkin dia tersembam masa lari dari polis , mungkin dia makan dinding klinik , mungkin berdarah sebab dilanggar kawan semasa lari merusuh , kena siku kawan , atau terhantuk kepala kawan!

kalau kena belasah , bkn begitu lukanya, bukan begitu keadaanya !!

cuma nak cakap , mahasiswa ini sebenarnya penipu besar , pembohong no wahid , hasil didikan anwar , hasil dari kilang pembohong PKR !

Anonymous said...

Hu budak ini ada kuasa wolverine X men- Cepat pulih dari cedera