Wednesday, October 3, 2012

Video: Doa Anak-Anak Yatim Dimakbulkan Allah SWT.


Kerajaan PR terpaksa pulangkan tanah yang suatu masa dulu pernah mereka rampas dengan zalim dan tanpa belas kasihan.Tapi doa lebai-lebai PAS yang mintak macam-macam keburukan diberikan kepada PM, kononnya kerana menganiaya mereka serta Anwar Ibrahim tak pernah makbul walau sekali pun.

Bukan seorang dua lebai-lebai PAS yang berdoa...tapi beribu-ribu orang yang cukup dengan sembahyang hajat dan doa munajatnya.

Sedangkan doa mereka-mereka yang teraniaya amat mustajab dan tiada penghalangnya dengan Allah SWT. 

Contohnya doa 200 orang anak-anak yatim yang bernaung dan menumpang kasih di YBK yang dianiaya oleh kerajaan pakatan Selangor. Mereka tak perlu menunjuk-nunjuk merintih berdoa dan bersolat hajat dipadang-padang seperti yang dilakukan PAS.

Jumlah mereka pun bukan beribu atau berpuluh ribu orang seperti jumlah pengikut PAS...tapi doa mereka dimakbulkan Allah SWT dengan kadar segera.

Maha suci Allah dan segala puji bagi Allah yang telah memakbulkan doa anak-anak yatim YBK......Allahhuakbar!3 comments:

Aliffnajmi said...

Alhamdulillah.

Anonymous said...

Allah Maha Adil Lagi Saksama...Dia Maha Mengetahui apa yg trsirat di hati manusia...

Hanya DIA yg mengetahui keikhlasan dan ketaqwaan yg ada dlm hati manusia...penampilan yg waraq hny luaran bkn mncerminkan dlm HATI...

Anonymous said...

Moga kaum Pas mendapat hidayah apatah lagi boss boss mereka yg mereka tauliahkan ulama .Haron din nampak liat sikit.. akal degil yg tegar.. atau ego untk kembali kepangkal jalan..