Wednesday, May 8, 2013

Kecewa Ditolak Majoriti Umat Islam, Lidah Rasmi Setan Fitnah Tun M PulaBetul ke Tun M ada kata dia kecewa dengan prestasi BN?
Betul ke Tun M ada kata DS Najib lebih teruk daripada Pak Lah?

Jawapannya...., takde pun....

Setan memang suka tengok umat Islam berpecah belah

Sebenarnya apa yang yang Tun M cakap sama dengan kenyataan dibuat DS Najib yang mengatakan keputusan PRU13 menampakkan berlaku 'tsunami kaum cina'.

Cuma Tun M lebih tegas lagi bila dengan terus terang mengatakan DAP telah menggunakan politik rasis yang bertujuan menimbulkan kebencian orang cina terhadap kaum melayu sehingga menyebabkan kaum cina menolak persahabatan masyarakat melayu yang akhirnya mencetuskan 'tsunami kaum cina'.

Sepatah haram pun Tun M takde mengkritik DS Najib.
Sepatah haram jugak Tun M takde membandingkan DS Najib dengan Pak Lah.

Ini semua kerja lidah rasmi setan yang kecewa apabila parti mereka dtolak bulat-bulat oleh majoriti umat Islam dalam PRU13 yang baru lalu.

Kecuali di Kelantan, ditempat-tempat lain calon PAS menang bukan kerana undi Melayu tapi kerana undi penentu kaum cina yang menyokong DAP secara senyap.


5 comments:

Anonymous said...

dengan kenyataan ini ternyata puak PAS pun sebenarnya kagum dan sentiasa sayangkan TUN M...cuma ego dan ketaksuban mereka yg menghalang dari menyatakan niat sebenar....

Anonymous said...

oh yeker ... gila pas, aku mati2 percaya Tun luar statement mcm ni. jauh di sudut hati, aku cewa jugak Tun ble kata mcm tu ...

Anonymous said...

MAKLUMAN PERCATURAN UNDI D.A.P.
SENARIO 1 :
BN (MCA) LAWAN DAP = (CINA AKAN UNDI DAP)

SENARIO 2 :
BN (MCA) LAWAN PAS = (CINA AKAN UNDI MCA)

SENARIO 3 :
BN (UMNO) LAWAN PAS = (CINA AKAN UNDI PAS)

SENARIO 4 :
DAP/PKR LAWAN PAS = (CINA AKAN UNDI DAP/PKR)
……………………………………………………………………………………
UNDI PAS HANYA KUATKAN DAP..
CINA TETAP TOLAK PAS..

Anonymous said...

huh

Johan said...

Husam adalah seorang yang berwibawa... banyak melaksanakan projek yang mengharumkan Kelantan... memang beliau nak menang di Putrajaya dan juga di Salor Kelantan kerana bagi dirinya jarak Putrajaya dengan Salor tidaklah jauh hanya lebih sedikit dari 1 jam perjalanan dengan keretapi laju yang telah dibuatnya... Penduduk Putrajaya rugi bila Husam kalah kerana kambing-kambing jahanapuri akan dikorbankan untuk penduduk....