Wednesday, June 27, 2012

Mari Makan Malam Bersama Anwar Ibrahim


Pilih yang mana suka.....

Nak pilih meja yang menghidangkan makanan dan minuman HARAM boleh...nak pilih meja yang menghidangkan hidangan halal pun boleh. Janji sokong Anwar!

Mat Sabu dan pencacainya pun pernah buat benda yang sama dulu. Selamba badak je melantak di restoran yang ada menyediakan hidangan dari daging babi.

Ada babi pun ada babi lah...Abang Mat tak kisah. Janji sokong PAS!...


4 comments:

Anonymous said...

nanti suhaizan kalat bole ler baca doa sebelum mkn. doa sekali tuk org2 yg duduk table yg serve makanan & minuman haram tu.

Anonymous said...

Anom di atas tu..kau jangan nak pertikai sangat apa yang dia orang buat tu..nanti nik ajis keluarkan fatwa baru ternganga kau..kan ke dia tu lebih kurang datuk nikah kahwin dalam filem musang berjanggut tu..undang2 tu dia yang tulis dan dia boleh padam.!

Anonymous said...

Alamak kembang tekak makan makanan halal sebelah meja makanan haram.

Tambahan lagi makanan halal itu di sediakan oleh dapur yang sama atau kumpulan tukang masak yang sama.

Mau muntah di situ atau minum air dengan makan kacang saja. Itu pun kalau ada kacang.

Teringat arwah ayah dulu dulu. Katanya pergi Singapore nak makan sate pun tak lalu kerana bersebelahan kiri kanan dengan gerai yang menyediakan makanan haram.

Ayah orang UMNO. Orang PAS tentu lebih baik dari ini.

aidil said...

Korang penah pegi x restoren cina yg xde tanda halal tapi tulis 'no pork served'? Mesti nak masuk pon geli kann.

Inikan pulak lauk kerbau pendek yg mula-mula dia masak dulu stail rebus ke, kukus ke, masak tiga rasa ke, celup tepungke. Pastu chef tu kata 'ok, now lets prepare the halal dish'. Pisau, kuali, sudip, papan siang daging, batu giling, lesung batu, pekerja, mesti dia samak dulu kannnnn.... paling tidak pon mesti dia tukar baru semua tuuuu.........hehehe