Sunday, January 29, 2012

Pergghhh! Mat Sabu Menjamu Selera Di Restoran Yang Turut Menyediakan Arak Dan Babi Panggang?Undi punya pasal...hidangan dari dapur yang turut menyediakan masakan daging babi pun Abang Mat dan rakan-rakan sanggup lahap.

Undi punya pasal...Abang Mat dan rakan-rakan sanggup sondol segala-galanya. Soal halal atau haram Abang Mat boleh letak tepi. Yang penting undi...undi...undi dan undi.

Tapi tak mengapa. Asalkan berpayung dan berkiblatkan PAS...yang haram boleh jadi halal...yang halal boleh kadi haram.

Tak gitu?7 comments:

Anonymous said...

bro horas, cuba ko bayangkan kalo yg dlm gambar itu bkn mat sabu, tp pemimpin umno. Nescaya akn gegak gempitalah malaysia dgn gambar berkenaan. PAS sure akn letakkan gambar tu dimuka dpn harakah untuk tempoh 3 bulan berturut2.

Pemimpin PAS makin ramai yang bengong skrg ni.

Anonymous said...

Hukum halal & haram hanya terpakai pd sesiapa yg tidak menyokong, memusihi & berada diluar PAS.

Pd sesiapa yg menyokong, mengundi & bersekutu dgn PAS, segala-galanya akan menjadi halal. Hatta jika mahu berzina dgn China Doll & meliwat sekalipun.

Harap maklum!

Anonymous said...

halooo bro....abang mat dah baca doa makan lah...

nonbal said...

Sapa mangkok hayon 2 ekor yang pakai lebai tu? tak berapa cam.
Apa nak jadi dgn puak-2 pemimpin PAS ni? tambah benggong dan susah nak ditarbiah lagilah lepas ni.
Mujur ada N Ajis untuk kawtim terhadap dosa dan keterlanjuran mereka dalam agama, kalau tak akan dituduh fasiq sepertimana dituduh mereka keatas pemimpin UMNO.

Anonymous said...

alhamdulillah.... makbul juga doa nik ajis tu yer... skarang baru nampak siapakah yang sebenarnya 'mengangkat' yang HARAM!

Anonymous said...

pegang sudah, duduk di restoren sudah, tinggal order aje dan makan. Tak pe, nanti Tok Guru akan keluarkan fatwa boleh makan kalau terdesak. Jangan takut, lepas ni makanlah.

Anonymous said...

market jual babi pun sanggup diredahi semata mata nak undi cina!!