Monday, September 19, 2011

Bekas Pelacur Jadi CEO Kelab Bolasepak.Dia diambil menjadi CEO kelab bola sepak Mansfield Town FC mungkin kerana kepandaian dan kecekapannya 'menguruskan' keperluan ramai pemain bola sepak profesional England...kah!...kah!...kah!...kah!...

 Kisah ini Horas! petik dari Harian Metro.
LONDON: Wanita termuda dilantik menjadi ketua eksekutif dalam sejarah kelab bola sepak England, Carolyn Still, didakwa pernah menjadi pelacur. 
Akhbar tabloid Britain melaporkan, Carolyn, 29, pernah menjalin hubungan dengan ramai pemain bola sepak profesional negara itu sebelum dia diberikan jawatan berkenaan.

Akhbar berkenaan melaporkan, Carolyn pernah bekerja dengan dua syarikat pembekal ‘pengiring sosial’ dan dikatakan “bertemu ramai lelaki pada siang dan malam.” Carolyn menjadi perhatian selepas diumum sebagai Ketua Eksekutif Mansfield Town FC pada minggu lalu.

Dia ditawarkan ke jawatan berkenaan oleh pengerusi kelab berkenaan, John Radford. Pasangan Radford dan Carolyn mendakwa, ‘hubungan akrab’ mereka tidak ada kena-mengena dengan pelantikan berkenaan.

Dipercayai berasal dari Lancashire, Carolyn didakwa mula menjadi pelacur ketika masih belajar kira-kira 10 tahun lalu.

Dia bekerja dengan sebuah agensi dikenali sebagai Lucy Brookes dengan menggunakan nama samaran Luella. Wang diperoleh hasil pekerjaannya itu digunakan untuk membayar hutang.

Carolyn kemudian berpindah ke London untuk bekerja sebagai pengurus akaun bagi syarikat Bulgari dan Gucci sebelum kembali ke Leeds.

Di situ, dia bekerja dengan sebuah syarikat pengeluar makanan ringan.

Menurut sumber, Carolyn kembali ke kerjaya asalnya pada 2009 dengan mendaftar sebagai pekerja satu daripada agensi pembekal pengiring sosial terbesar Britain, McKenzie’s.

Kali ini, dia menggunakan nama Brooke dan laris di kalangan lelaki kerana memberikan layanan memuaskan.

Disebabkan itu, kata sumber, Carolyn sering disewa untuk tempoh lebih lama berbanding pekerja lain.

“Cara Carolyn memberi layanan kepada lelaki membolehkan dia memperoleh pendapatan lumayan,” katanya.

Carolyn dipercaya meninggalkan kerjaya itu tahun lalu. - TS
Tapi kisah Carolyn Still tidak sehebat mana jika mahu dibandingkan dengan apa yang berlaku di Malaysia. Di Malaysia, pelanggan pelacur dan juga sipenagih dubur lelaki diangkat lebih tinggi daripada itu.

Dia diangkat sebagai Ketua Pembangkang diparlimen oleh parti-parti politik yang bergabung membentuk Pakatan Rakyat.

Lebih daripada itu, dia digambarkan pula sebagai seorang lelaki warak yang memiliki akhlak terpuji tapi sering dianiaya dan difitnah. Dia dipuja dan dipuji sebagai insan yang akan membawa perubahan dalam politik dan urusan pentadbiran Malaysia.

Ditakdirkan jika lelaki dari Malaysia ini dapat menjadi Perdana Menteri suatu hari nanti, tidak mustahil dia akan melantik bekas pelacur ataupun gay yang pernah ditutuhnya sebagai CEO dalam mana-mana Syarikat Berkaitan Kerajaan (GLC).

Simpang malaikat 44 perkara tersebut berlaku.
No comments: