Monday, October 17, 2011

Wow! Siapa Dalam Gambar Ini?



Siapa yang kantoi didalam gambar ini? Ahli PAS?...penyokong tapi belum jadi ahli PAS?...anak pemimpin PAS? Entah...Horas! pun tak tahu. Tapi Horas! yakin yang tengah terbaring itu memang menyokong PAS.

Kalau bukan penyokong kuat, dia takkan letakkan bendera PAS dalam keadaan begitu.

Cuma Horas! nak beritahu pada rakan-rakan pembaca sekalian, juak-juak PAS ni memang selalu cakap tak serupa bikin. Ramai yang zahirnya nampak alim, warak dan mengaku memperjuangkan Islam...tapi sebenarnya hampeh.

Jika tidak masakan ada kalangan pemimpinnya yang sampai sanggup melenjan isteri kawan dalam keretapi. Yang sampai mencabul kanak-kanak perempuan pun ada. 

Senang cakap, kalau Timbalan Presidennya sendiri pernah ditangkap dalam keadaan hanya memakai tuala dengan isteri orang didalam bilik hotel...anak-anak buah dibawah (bukan semua) tentulah ada yang lebih teruk perangainya.

Maka terhasillah gambar-gambar macam diatas tu.



9 comments:

Anonymous said...

Sonang masukkk syurga... mati sambil pegang bendera

Anonymous said...

Pompuan indon tu tak tau apa, tapi pemuda UMNO tu sidai bendera PAS indon ingat kain basahan. Banyak lagi cara nak perjahananmkan PR. Takkan pilih yg sebegitu. Jaga la maruah parti kita, parti keramat UMNO tu.

Anonymous said...

Kalau undi PAS masuk syurga...mungkin letak bendera PAS masa tgh projek boleh lps seksa kubur kot. PAS kan serba mulia.

Nok said...

jgn buat fitnah pada pas...pemimpin2 pas memperjuangkan isle...walaupun dlm quran tak sebut negara isle.....itu lain cerita....pas boleh ganti UMNO...kalau menang PRU13 ni....cuba perhati betul2 muka pemimpin2 Pas...Pork Nik..Aji Dam hadi awe....lagi Mat Sabun...Mr Bean....ingat tak boleh jadi menteri kabinet ke ???keh keh keh tengok kaki le dulu......porah....

mat sabu 121 said...

aNON bongok 11:29 AM, jgn tak tu inilah cara `pakatan haram menikam diri sendiri utk mendapat simpati.mcm kes kepala babi yg diletakan didlm surau UM beralaskan bendera Pas, 6pelajar yg ditangkap adalah dari pembangkang.

Anonymous said...

pompuan tu tengah tumbuk cili api ker ape tu?? masuk kubur jgn lupa bwk kad ahli..senang skit..bila malaikat tanya jer sapa tuhan kamu?? tunjukkan kad keahlian PAS anda..terus malaikat akan hantar anda ke Syorga idaman..

Anonymous said...

bukan cili api,cendawan busut...

Anonymous said...

umno.. porno.. hmmm.. mcm takde beza..

Anonymous said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.