Monday, July 18, 2011

'Makeover'...Anwar Dan Mat Sabu Pun Boleh Cair.

Macam biasa, ramai yang tak berapa gemar dengan hari Isnin. Pasti ramai yang rasa berat dan malas nak ke pejabat. Sampai di pejabat pun, badan rasa sebu jer. 

Biasalah...'monday blues'. Horas! pun masa makan gaji dulu sama macam tu jugak. 

Kita lari sikit dari cerita politik hari ni. Mari kita tengok betapa berkuasanya alat-alat solek yang boleh mengubah rupa dan penampilan seorang wanita. 

Hasil solekan jurusolek profesional, rupa yang sebelumnya tak berapa nak semenggah akhirnya boleh menaikkan nafsu syahwat Mat Sabu dan lebai-lebai PAS yang lain, yang kebanyakannya bernafsu besar gara-gara penangan iklan ubat kuat dalam harakah,...kah!...kah!...kah!...kah!...

Anwar Ibrahim pun mungkin sama. Kalau china doll yang asyik tergaru-garu macam berkurap tu pun dia tutuh tak bertangguh, inikan pulak lah yang dah cantik dimakeoverkan.









5 comments:

Anonymous said...

bro horas, jgn kata pompuan2 yg dh dimakeoverkan tu...klu mahpuz bean pun dimakeupkan...nuar brahim boleh berahi tau...muahahhahaha...

Anonymous said...

hahahhaa...lawak. Jgan lupa, Dr Aness yang bagak..badan pun keras cam kayu balak tu Anwar tibai, apatah lagi kalo Mahfuz dah disolekkan, memang sah2 mencanak anu Anwar...

Pemuda TG said...

Bro, cuba di make over kan jijah si kering tu..kasi tambah sikit fat nya kat bhgn atas....mesti nuat suka punye...

Sahabat-Gunung said...

Assalammualaikum dan salam perjuangan dari Sahabat-Gunung....

Blog Tuan saya dah linkkan dalam blog saya... Moga perjuangan ini akan lebih bermakna di masa depan...

Horas! Hulu Langat said...

Sahabat-gunung

Terima kasih atas sokongan tuan...