Thursday, April 14, 2011

Panas!!! Identiti Lelaki Mengawan Didalam Video Seks Sudah DikenalpastiKuala Lumpur, 14 April - Polis telah mengenalpasti lelaki dalam aksi seks rakaman video yang didedahkan oleh 'Datuk T' bulan lalu kata Ketua Polis Negara, Tan Sri Ismail Omar hari ini.

Bagaimanapun Ismail berkata pihaknya tidak akan mendedahkan identiti individu berkenaan. Justeru tambah Ismail,kertas sisatan berkaitan video seks itu akan selesai minggu depan. Sumber: Malaysian Insider

Habis kantoilah lelaki yang mengawan tu kali ni. Walaupun pihak polis tidak akan mendedahkan siapa yang berperangai macam kambing jantang miang itu sebenarnya, hakikatnya tiada apa yang rahsia lagi. Rakyat dah pun tahu dan kenalpasti siapa dia.

Yang pura-pura tak tahu dan tak dapat menerima hakikat sebenar adalah pencacai Pakatan Haprak.

Sama-sama kita tunggu dan lihat apa kesudahan isu video seks ini. Serta kekedutaan mana pula si kambing jantan akan lari menyelamatkan diri sambil mereka-reka cerita bahawa keselamatannya terancam.2 comments:

Anonymous said...

aik??belum apa2 dah menghukum?? apa kata tuduhan kes altantuya tu?? Diam plak korang eh?? apa orng tu maksum ke??

Anonymous said...

Ada yg dah kena hukum ke? kehkehkeh! Yg maksum Zaman skrang yg maksum Nik Aziz, Anwar, Lim Kit Siang & Karpal Singh je...